Események
Legfrissebb hírek
2014. május 20.
Facebook elérhetőség!
2012. február 20.
Köszönjük!
2011. május 22.
Vasúton,vasaddal,vízhez...
2011. február 5.
2011
Legfrissebb cikkek
2018. március 27.
Primavera Trail Race
2017. október 14.
Galya 50
2017. szeptember 1.
Transilvania Bike Trails
2017. július 31.
Casoaia Bike Run&Fun
Zeleméri kirándulás
2007. november 19.

Egy szép őszi napon a Megtestesülés Plébániával együtt szervezve egy jólsikerült kis kerékpártúrát valósítottunk meg.

Az előző napi rossz esős idő és a reggeli borongós-felhős ég alá azért bizalom-gerjesztően kezdtünk el szállingózni a templom elé.Végül innen tízegynéhány fővel vágtunk neki Felföldi László atyával a józsai kerékpárútnak. Útközben előjött egykét technikai probléma (láncszakadás, hazafele pedig egy hajtókar lazult le), de ezt sikeredett orvosolnunk, így mindenki sikeresen tudta teljesíteni az aznapi kis távot.

Az idő is kegyeibe fogadott minket, amire kiértünk Józsára már a nap is kisütött. Itt újabb diákok és egy senior hölgykülönítmény J csatlakozott a kis csapatunkhoz. A több mint húszfősre duzzadt kis vidám társaság így érte el a Zeleméri templomromot, ami az aznapi cél volt. Itt Varga Istvántól hallhattunk egy tömör, de érdekes információkkal fűszerezett előadást a templomkultúránkról és a zeleméri rom történetéről.

Egy kis könnyed uzsonna és egyéb csemegék elfogyasztása után integettünk egyet a vonatnak és mi is hazafele vettük az irányt.

Megérkezve a sikeres kis kirándulás örömére egyből jöttek a további ötletek, amelyeket a tavaszi jó idő megjöttével majd meg lehetne valósítani.

Örülök neki, hogy ennyi embert sikerült megmozgatnunk és további túrákra ösztönöznünk.

 

Soma

Kapcsolódó fórum
Kapcsolódó galéria
Kapcsolódó linkek