Események
Legfrissebb hírek
2014. május 20.
Facebook elérhetőség!
2012. február 20.
Köszönjük!
2011. május 22.
Vasúton,vasaddal,vízhez...
2011. február 5.
2011
Legfrissebb cikkek
2018. március 27.
Primavera Trail Race
2017. október 14.
Galya 50
2017. szeptember 1.
Transilvania Bike Trails
2017. július 31.
Casoaia Bike Run&Fun
Brno
2011. november 13.

Elég rég nem írt ide egyikőnk sem,pedig nem volt ilyen eseménytelen ez a nyár vége,ősz eleje.

Voltunk a Kassa maratonon,szerveztünk egy egyesületi hétvégét Bogácson,X-terrán a vének kategóriájában sikerült egy első helyet megcsípni duatlonban,és voltunk a Kazinczy emléktúrán is.

No de akkor Brno:

Belépő a szokásos jutányos ár: 80 korona. A legnagyobb csalódás reggel:se havas eső,se hó nem esett :) Ilyen még nem volt mióta kijárunk,hogy napsütés és egy szál ingben flangázás.

Az idei kiállítás egy hangyányit kisebb volt,mint az előzőek,a fittnes rész meg egyszeűen felszívódott.Látnivalóban azért nem volt hiány.Elsősorban azért szeretek ide kimenni,mert itt sok olyan gyártó,forgalmazó van,ami kishazánba sosem fogja sajna a lábát betenni(előreláthatólag).Így termékeiket csak itt tapogathatjuk meg élőben,és rengetek új és érdekes dolgot látunk.

Idei év nagy slágere itt is a 29-es monti,minden standon ott voltak a palettán.Emellett rengeteg országúti,ciklocrossz gép volt, a legkülönbözőbb építési stílussal és anyagokkal.

Dedikáltattunk Kreuzigerr-el,Prokop-pal és Kulhavy-val is.

Nem akarom itt tovább ecsetelni,hogy hűű meg háá,és milyen jó is ilyen begyepesedett kerósoknak egy ilyen kiállítás,inkább nézegessétek a képeket,azok sokat elárulnak :)

Soma

Kapcsolódó fórum
Kapcsolódó linkek